Cinoğlu İlkokulu

Telefon : 05313946200 0 276 684 83 57
WEB https://cinogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : CİNOĞLAN KÖYÜ NO: 63 SİVASLI / UŞAK
VİZYON : Vizyonumuz Türk toplumunun çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için; milli ve ahlaki değerlere sahip, yeterli bilgi birikimine ulaşmış, edindikleri bilgileri analiz edebilen, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edip değerlendirebilen, nitelikli ve çalışkan bireyler yetiştirmektedir.
MİSYON : Misyonumuz Ülkemizin insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak; ATATÜRK İnkılâp ve İlkelerine ve Anayasada ifadesini bulan, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin Milli, Ahlaki, İnsani, Manevi ve Kültürel Değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren ailesini, Vatanını, Milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Tüm Bina ve birimlerimiz Kaloriferle ısınmaktadır
Servis : Servis aracı yoktur.Kişisel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Ulaşım : Köyümüz Sivaslı ile Banaz arasında olup ulaşım kişisel araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Cinoğlan Köyü Sivaslı/UŞAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Cinoğlan Köyü SİVASLI / UŞAK. İl merkezine 44 km, Sivaslı İlçe merkezine 10 km ,Banaz ilçesine 21 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : Okul Öncesi:15 1/A:30 2/A:30 3/A:30 4/A:30
Sportif Etkinlikler : Spor Yarışmaları
Bilimsel Etkinlikler : Bilgi Yarışmaları
Proje Çalışmaları : 1.´´Dalgalan Bayrağım´´Projesi 2.´´Hadi Oynayalım´´Tasarım Projesi 3.´´Temiz Çevre Temiz Gelecek´´ e Twinning Projesi 4.´´Bizim Çocuklar´´Kültür Ekibi Projesi 5.´´Günce 24´´Projesi